Boris en Nore zijn de oprichters en drijvende krachten achter Breinbrouwerij. 

Boris startte met Escape Truck in 2016 en combineert creatieve ideeën met een passie voor maken. In 2017 werd Nore compagnon du route bij Escape Truck. Als gedreven pedagoge met een achtergrond in jeugdwerk houdt ze ervan om mensen en groepen te zien groeien. Het faciliteren van momenten van verbinding en verwondering en het zien sprankelen van mensen maakt ons blij.     

In 2017 werd het aanbod versterkt met twee extra mobiele escape games: The Poison en de Mini escape. Vanuit de rode draad ‘constructief escapisme’ werden ook hier deelnemers uitgenodigd om nieuwe manieren van kijken, doen, voelen, proeven en zoeken te verkennen.

We ontwierpen en ontwikkelden nu ook spelervaringen op maat om doelstellingen van onze opdrachtgevers te ondersteunen. We zagen de sterkte van (escape) games als boosters van change, motivatie, creativiteit en samenwerking. Al onze gekke ideeën en projecten konden echter niet meer gevat worden onder de noemer Escape Truck… Daarom brengen we sinds september 2018 voortaan onze creatieve, speelse producten en diensten samen onder de naam Breinbrouwerij! 

Zowel in onze eigen projecten als in cocreatie projecten brengen we onze Breinbrouwerij brouw-ingrediënten binnen: