Breinbrouwerij?!

In onze snelle, veranderende samenleving willen we met Breinbrouwerij mensen terug dichter brengen bij zichzelf en elkaar.
Hoe kunnen we vandaag bewuster zijn van onze omgeving? De mensen rondom ons, onze context, de dynamieken en invloeden rondom ons…. We willen mensen triggeren en uitdagen om nét dat stapje verder te kijken en nieuwsgierig(er) te zijn. Als Breinbrouwerij willen mensen ondersteunen om samen aan de slag te gaan. 

Ontdek meer over:

  • Onze ingrediënten: wat nemen wij mee in onze brouwsels? Welke theoretische kaders nemen we mee in ons brouwproces? Welke principes mogen niet ontbreken? 
  • Ons brouwproces: hoe gaan we aan de slag? Welk brouwproces volgen we samen met jou voor een brouwsel op maat? 
  • De Breinbrouwers: wie zijn de breinbrouwers? Wat is hun achtergrond? 

Ingrediënten?

Brouwproces

Een brouwproces, is een iteratief proces. We verwerven inzicht in de doelstellingen en gaan op zoek naar de goede vertaling. 

Het is een co-creatief proces waarbij we afstemming tussen opdrachtgever en Breinbrouwerij voorzien. 

We spelen in op verschillende spelertypes. We ontwikkelen met de zelf determinatietheorie in ons achterhoofd: hoe kunnen we autonomie, betrokkenheid en competentie in het spel stimuleren zodat de spelers gemotiveerd zijn om het spel te spelen? We gaan op zoek naar het moment van Flow. Om de spelervaring vorm te geven baseren we ons op game design theorieën en onderzoek over gamification en serious games. Met deze informatie bepalen we de verschillende speldynamieken die we in het spel willen verwerken.

De Breinbrouwers

Boris en Nore zijn de oprichters en drijvende krachten achter Breinbrouwerij. 

Boris startte met Escape Truck in 2016 en combineert creatieve ideeën met een passie voor maken. In 2017 werd Nore compagnon du route bij Escape Truck. Als gedreven pedagoge met een achtergrond in jeugdwerk en -beleid houdt ze ervan om mensen en groepen te zien groeien. In 2018 richtten ze samen Breinbrouwerij om de activiteiten van Escape Truck te kunnen aanvullen met nieuwe speelse projecten. 

Deze tandem zorgt ervoor dat we games kunnen uitbouwen die breder inzetbaar zijn dan de gangbare games

Boris

Onze Tinkerer & maker in chief. Een echte ideeënfontein & nieuwfreak.
Gedreven door innovatie en het bedenken en ontwikkelen van nieuwe manieren om mensen te prikkelen. 

Nore

Een beeldorganisator en zinzoeker. Houdt er van om nieuwe manieren van leren en groeien mogelijk te maken.
Geprikkeld om van A tot Z vorm te geven en inhoudelijk uit te pluizen…