Breinbrouwerij werkte in de afgelopen jaren aan een aantal eigen brouwsels. 

In onze escape games nodigen we deelnemers uit om nieuwe manieren van kijken, doen, voelen, proeven en zoeken te verkennen. Onze (mobiele) escape games brengen elk op hun eigenzinnige manier een verhaal tot leven. 

PLONG escape room

Op de historische Transfo site openden we PLONG: escape games en workshopruimte. 

In het vroegere werkhuis van elektriekers beleef je de rijke geschiedenis van de oude Zwevegemse elektriciteitscentrale. De prikkelende setting en uitdagende, verrassende puzzels maken dit een ideale teambuilding. 

De historische site van Transfo en de landelijke omgeving bieden je unieke mogelijkheden voor een dagje of weekendje weg. We werken nauw samen met verschillende partners op de site; zo kunnen we ook volledige dagprogramma’s aanbieden voor grote groepen. 

PLONG is volop in ontwikkeling en zet in beweging en transformeert. Begin 2020 opent onze tweede escape room die we ook inzetten als interactieve workshopruimte: we gaan aan de slag met de opgewekte energie, creativiteit, nieuwsgierigheid en verwondering. Met de escape rooms als omgeving en initiator, biedt onze interactieve workshopruimte op een speelse, creatieve manier ondersteuning rond diverse thema’s: STE(A)M, prikkelen tot creativiteit en co-creatie, ondersteunen van lerende organisaties, probleemoplossende vaardigheden, initiëren en faciliteren van veranderingsprocessen,..  

 

 

 

Bezoek PLONG op Transfo

Ondek meer over onze escape rooms op Transfo en de diverse combinatiemogelijkheden via de site van PLONG.

Mobiele escape games

In 2016 startten we met het aanbieden van mobiele escape games voor particulieren, bedrijven en organisaties.

Onder het merk Escape Truck bieden we momenteel 3 escape games aan die op elke locatie gespeeld kunnen worden. Al onze games zijn flexibel inzetbaar, een verrassende en unieke aanvulling op elke gelegenheid. Deze games hebben elk hun eigenheid, verhaal en speldynamiek. 

Mobiele escape game Mini

Mini Escape

Haast je naar de luchthaven!
Jouw opdracht als geheim agent is om een internationaal gezochte smokkelaar te onderscheppen.

Handel snel, voor hij (of zij) met de noorderzon is vertrokken...

The Poison

Je bent op safari in een exotisch land samen met je vrienden. Plotseling word je gebeten, maar voor je het beseft is het beest verdwenen in het hoge gras.

Haast je naar de hulppost en maak een antigif voor het te laat is...

Escape Truck

Een autoverhuurder roept je hulp in!
Een tijdje geleden kwam iemand een vrachtwagen huren en die heeft hij nooit terug gezien. Gelukkig kon hij hem lokaliseren via gps-tracking. 


Aan jou om te achterhalen wat er gebeurd is met de truck...

Boek een mobiele escape game

Via de site van Escape Truck kun je een of meerdere escape games reserveren voor jouw event locatie.